Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας

 

Το The Nutri Hall αποτελεί ένα brand το οποίο έλαβε σάρκα και οστά τον Ιούλιο του 2018, ενώ μόλις από το 2013 οι δημιουργοί του Κακούρος Δημήτρης και Καψής Ντάνιελ είχαν αρχίσει να οραματίζονται την υλοποίηση του κατά τα φοιτητικά τους χρόνια. Στα χρόνια που μεσολάβησαν οι εμπειρίες τους σε μεγάλα νοσοκομεία των Αθηνών, Πανεπιστήμια του εξωτερικού και μεγάλους αθλητικούς συλλόγους, τους έδωσε τη δυνατότητα να αφομοιώσουν τα πιο σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα, να αφουγκραστούν τις ανάγκες τις κοινωνίας και να συνεργαστούν με μια πληθώρα περιστατικών, με διαφορετικές κουλτούρες, συνήθειες κι ανάγκες.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα καινοτόμο ολιστικό πρωτόκολλο, με στόχο μια εναλλακτική και αποτελεσματική διατροφική προσέγγιση, που στηρίζεται σε τέσσερις βασικούς πυλώνες.
Εξατομικευμένες διατροφικές προσεγγίσεις: Είμαστε πεπεισμένοι πως δεν υπάρχει ένα και μοναδικό διατροφικό πρωτόκολλο που να ταιριάζει στο πλήθος του κοινωνικού συνόλου, αλλά είμαστε σίγουροι πως υπάρχει τουλάχιστον μια διατροφική προσέγγιση που να ταιριάζει στον καθένα από εμάς. Έτσι μέσα από ένα μη δογματικό πρίσμα, αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να σας οδηγήσουμε προς τους εκάστοτε στόχους σας σεβόμενοι τις προσωπικές αρεσκείες, θρησκευτικές πεποιθήσεις, ιδεολογικές αντιλήψεις και πολλές ακόμα παραμέτρους, πάντα με κύριο γνώμονα την υγεία – ευζωία.

 

Οι πιο σύγχρονες τεχνολογικές μέθοδοι: Στο The Nutri Hall είχαμε σαν όραμα να παντρέψουμε την επιστήμη της Διατροφής και Διαιτολογίας με τα πιο σύγχρονα επιστημονικά μέσα. Έτσι μέσα από καινοτόμα απεικονιστικά κι όχι μόνο εργαλεία, έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

 

24/7 επικοινωνία και coaching υγείας: Είμαστε θερμοί υποστηρικτές της αντίληψης πως για να πετύχει μια συνεργασία πρέπει πρώτα να δημιουργηθεί μια διαπροσωπική σχέση η οποία να στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και την αλληλοκατανόηση. Θέλουμε να είμαστε εμείς οι άνθρωποι μέσα από τους οποίους θα φιλτράρεις το τελευταίο άρθρο που διάβασες στο διαδίκτυο, τη συνταγή που είδες σε μια τηλεοπτική εκπομπή και όλων των διατροφικών αποριών που θα προκύπτουν καθ΄ όλη τη διάρκεια, με ειλικρινή διάθεση να κάνουμε τη διατροφική σου εμπειρία όσο το δυνατό πιο ευχάριστη.

 

Ολιστική προσέγγιση και διατροφική αγωγή: Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, βασικός μαςστόχος είναι να σου μεταλαμπαδεύσουμε βασικές διατροφικές αρχές κι αξίες, μέσα από τις οποίες θα μπορέσεις αρχικά να πετύχεις τον εκάστοτε στόχο σου αλλά και μετέπειτα να διατηρήσεις μόνιμα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Αυτό άλλωστε είναι αποδεδειγμένο πως μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από μια ολιστική προσέγγιση η οποία να συμπεριλαμβάνει την σωματική άσκηση, την ισορροπημένη διατροφή, την ψυχική υγεία, τον ποιοτικό ύπνο και αρκετές ακόμα συνιστώσες που επηρεάζουν το καθένα ξεχωριστά την ποιότητα της ζωής.

LOCATE US

Ομήρου 46
Νέα Σμύρνη 171 21

SOCIAL MEDIA

THE NUTRI HALL © 2020 All Rights Reserved | GDPR