Εκγύμναση με MIHA Bodytec

Εκγύμναση με MIHA Bodytec

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως είναι πολλαπλοί οι τομείς που επιφέρουν μόνιμα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα στη ρύθμιση βάρους, υγεία, ευζωία και με σημαντική συνθήκη να αποτελεί ο ολιστικός συνδυασμός αυτών. Στην βιβλιογραφία ειδική μνεία έχει δοθεί στην υγιεινή διατροφή και στα οφέλη της φυσικής δραστηριότητας. Χωρίς να παραβλέπετε η σημαντικότητα άλλων τομέων όπως, του ελέγχου του στρες, της έκθεση σε περιβαλλοντικούς ρύπους και των ρυθμών του σύγχρονου τρόπου ζωής, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναγνωρίζει ως βασικούς πυλώνες ενός υγιεινού βίου, την υγιεινή διατροφή και τη συστηματική φυσική δραστηριότητα.

Το Τhe Nutri Hall σου προσφέρει σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες διατροφής ή και μεμονωμένα, ένα ολοκληρωμένο πακέτο εκγύμνασης με τη διεθνούς φήμης μέθοδο Miha Bodytec. Στόχος της εκγύμνασης με Miha Bodytec είναι η μυϊκή ενδυνάμωση με την τεχνολογία της ηλεκτρομυοδιέγερσης  (EMS), γυμνάζοντας όλο το σώμα ταυτόχρονα κι ενεργοποιόντας πάνω από 650 μυϊκές ομάδες, μέσω του επηρεασμού των εντοβάθυ μυϊκών ινών, αγωνιστών και ανταγωνιστών.

Οι συνεδρίες έχουν διάρκεια μόλις 20 λεπτών, και σε περίπτωση που αυτό σου φαίνεται σύντομο, αξίζει να γνωρίζεις πως η ενεργειακή δαπάνη στο διάστημα αυτό έχει φανεί να  αντιστοιχεί σε περί τις 3 ώρες άσκησης με αντιστάσεις. Κατά αυτόν τον τρόπο, ο ενεργοποιημένος μυϊκός ιστός σου για τις επόμενες ώρες ακόμα και ημέρες βρίσκεται σε μια κατάσταση υπερζήτησης σε θρεπτικά συστατικά, επηρεάζοντας σημαντικά το μεταβολικό ρυθμό αλλά και το ορμονικό προφίλ σου.

Έτσι επιτυγχάνεται στοχευμένα η αύξηση της μυϊκής μάζας, μείωση της λιπώδους μάζας, αύξηση του μεταβολισμού, βελτίωση της κατά τόπους κυτταρίτιδας και σημαντική βελτίωση της φυσική κατάστασης σου. Σημαντικό είναι να αναφερθεί το γεγονός ότι μπορεί να σου επιφέρει ορατά αποτελέσματα, αν πάσχεις από πόνους στις αρθρώσεις, τη μέση και το αυχενικό.

Η συχνότητα των συνεδριών καθορίζεται από τον επιβλέποντα πιστοποιημένο Miha Bodytec instructor, σε μια ή δυο φορές την εβδομάδα ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης. Ο έλεγχος της πορείας σου θα πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με εξειδικευμένη ανάλυση σύσταση σώματος (λιπομέτρηση), ώστε να ελέγχεται η πορεία σου.

Ξεκίνα μια δοκιμαστική προπόνηση άμεσα, ώστε να έχεις μια πραγματική αντίληψη της δυναμικής και επαναστατικής μεθόδου εκγύμνασης με Miha Bodytec.

LOCATE US

Ομήρου 46
Νέα Σμύρνη 171 21

SOCIAL MEDIA

THE NUTRI HALL © 2020 All Rights Reserved | GDPR